Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin

I vårt Magasin hos Volkswagen Møller Bil Trondheim skal vi forsøke å gi deg innhold som forteller litt mer om hvem vi er og hva vi jobber med, utover bare å selge bil. Her vil du etter hvert finne artikler om våre ansatte, spesielle historier fra våre kunder eller bare en gladsak. 

Vi håper dette kan bidra til å gi deg litt mer inntrykk av hvem du kjøper bil hos, hvem som tar service på sin bil, og hva som rører seg her hos oss, mens vi forsøker å ivareta våre kunder på best mulig måte. 

 • Geir Sjøgren med familie fikk overraskende se og ta på ID.3 i Trondheim

  På veldig kort varsel fikk Møller Bil Trondheim beskjed om at en testbil av ID.3 skulle komme på en lynvisitt til Trondheim. En liten time var bilen innom Møller Bil Trondheims nye klargjøringsanlegg og noen få kunder som hadde fått nyss i dette møtte opp for en sniktitt.

  Les mer
 • Førstemann til Møller har virkelig fått en ny betydning den siste måneden.

  Aldri før har så mange kjøpt bruktbil fra Møller Bil Bruktbilsenter Trondheim, på èn måned. Det er i tillegg Norgesrekord i kjeden.  

  Les mer
 • Endelige priser på Volkswagen ID.3 1ST er klare!

  I dag 17.juni åpner vi opp for bestilling på ID.3 1ST for de første som har forhåndsreservert. I ukene fremover vil alle som har reservert bil få bestilt sin bil med garantert levering i 2020. Det er fortsatt mulig å reservere bilen frem til 16.juli. 

  Les mer
 • Kristian Holhjem Almli valgte å bestille ID.3 1ST

  Mange kunder i Norge har forhåndsreservert ID.3 1ST, som er den første elbilen i Volkswagens nye ID-familie. Nå har bestillingen åpnet og mange har valgt å bestille sin bil. 

  Vi har tatt en prat med en av våre kunder som hadde forhåndsreservert bilen, Kristian Holhjem Almli, for å høre hva som gjør at man ønsker å reservere og bestille en splitter ny bil uten å ha prøvekjørt den. 

  Les mer
 • Oppdaterte prisindikasjoner på ID.3 1ST

  17.juni åpner vi opp for bestilling på ID.3 1ST for de som har forhåndsreservert. Det er fortsatt mulig å reservere frem til denne datoen så har du ikke reservert enda så bør du vurdere dette nå.

  Les mer
 • Dette skjer med en bil på Klargjøring

  Vår klargjøringsavdeling har dyktige fagfolk som vet å ta vare på bil. Her kommer både nye og brukte biler innom før de skal utleveres til kunder eller stå i utstillingen.

  Les mer
 • Ladestasjoner tilgjengelig hos Møller Bil Trondheim

  Møller Bil Trondheim tilbyr hurtiglading for sine kunder og øvrige elbileiere.

  Les mer
 • Møt vår nyansatte lærling Anica

  Anica Pickel som har vært lærling hos oss på Volkswagen personbil bestod nylig fagprøven og har fått tilbud om fast ansettelse. Vi gratulerer med flott innsats!

  Les mer
 • Dette er det lurt å tenke på før Norgesferien

  Skal du på Norgesferie i år? 

  Mange nordmenn velger å sette seg i bilen og legge ut på ferie i Norge denne sommeren. Årsakene er høy kronekurs, usikkerhet knyttet til koronaviruset, reiserestriksjoner utenlands og at mange er helt eller delvis permittert. Om du skal ut på bilferie er det lurt å sørge for at bilen er i god stand slik at det ikke oppstår noen overraskelser.

  Les mer
 • Bruktbilsalget  - All time high i april!

  Møller Bil Trondheims bruktbilsjef, Øystein Falck-Ytter forteller at det ble en bråbrems i salget da korona «traff» Norge, men at det sakte men sikkert normaliserte seg mot påske. Etter påske har det vært større aktivitet enn noen gang!

  Les mer
 • Kundemottaket på Møller Bil Trondheim tar deg imot med et smil.

  Kundemottaket på Møller Bil Trondheim tar deg imot med et smil, enten du kommer innom butikken, ringer eller sender forespørsel på nett. 

  Les mer
 • Vi holder hjulene i gang. Deler av vår virksomhet er samfunnskritisk

  Vi holder hjulene i gang hos Møller Bil Trondheim, og en av mange viktige oppgaver i disse dager er å opprettholde viktige transporttjenester. 

  Les mer
 • Norges første e-Crafter kjølebil

  Vi er stolte over å ha utlevert Norges første e-Crafter kjølebil med kjøleaggregat fra Thermo King Norge til ASKO. 

  Les mer
 • Handikaptilpasset e-Crafter personbil

  Visste du at e-Crafter også kan leveres som personbil?

  Nå leveres den første handikaptilpassede e-Crafter med 9 seter i Norge til Taxi Zero, i samarbeid med Trøndertaxi i Trondheim. 

  Les mer
 • Kundebuss midlertidig innstilt.

  Kundebussen stoppes midlertidig fra mandag 16.03.2020. Vi beklager dette og vil informere nærmere så snart tilbudet er tilbake i drift.

  Les mer