Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin

I vårt Magasin hos Volkswagen Møller Bil Trondheim skal vi forsøke å gi deg innhold som forteller litt mer om hvem vi er og hva vi jobber med, utover bare å selge bil. Her vil du etter hvert finne artikler om våre ansatte, spesielle historier fra våre kunder eller bare en gladsak. 

Vi håper dette kan bidra til å gi deg litt mer inntrykk av hvem du kjøper bil hos, hvem som tar service på sin bil, og hva som rører seg her hos oss, mens vi forsøker å ivareta våre kunder på best mulig måte. 

 • Fornøyde kunder på nyttekjøretøy tok Møller Bil Trondheim til topps

  Les mer
 • Skadesenteret på Møller Bil Trondheim kåret til Årets Team i Norge.

  Hvis du trodde det var kjedelig å jobbe på et skadeverksted tar du nok grundig feil. ;)

  Det er en faglig spennende og utfordrende hverdag, men når man samtidig har en arbeidsplass som legger til rette for å danne et godt team som fungerer både på og utenfor jobb,  ja, da er det ekstra givende og motiverende i følge vår gjeng, forteller Leder for Skadeavdelingen, Morten Johansen. 

  Les mer
 • Dette skriver norsk presse etter prøvekjøring av Volkswagen ID.4

  Volkswagens nye elektriske familie-SUV ID.4 har begynt å ankomme landet og de første kundebilene er nå utlevert. Også her i Trondheim er vi nå igang, forteller selger Ole Nilssen, avbildet over.

  Les mer
 • Slik er Volkswagen ID.3 på vinterføre (+film)

  Vår nye storselger, ID.3, er første modell ut i Volkswagens enorme satsning på elektriske modeller. Bakhjulstrekk er noe alle de nye modellene, som er basert på MEB-plattformen, har til felles. Mange kunder stiller spørsmålet om hvordan fremkommeligheten er på vinterføre, og her er svaret etter testing av ID.3 på vinterføre. 

  Les mer
 • Vi gratulerer Marit Bjørgen med nye Touareg R ladbar hybrid

  Smilet satt løst når Marit Bjørgen og Fred Børre Lundberg hentet ut sin nye Touareg R ladbar hybrid her om dagen. Volkswagens eksklusive og sporty nye toppmodell. 

  Les mer
 • Slik er en elbilservice hos Volkswagen Møller Bil Trondheim

  Har du lurt på hva som skjer på en elbilservice? Mekanikerne Ida og Sanne gir deg svaret her!

  Les mer
 • Med elbilen ID.3 og MOT-logoen godt synlig ruller MOT grønnere på veiene.

  Unge har et stort miljøengasjement. Nå tar MOT samfunnsansvar og ønsker å være gode forbilder for de unge. 

  Les mer
 • Rosenborg BK Kvinner inngår samarbeid med Møller Bil Trondheim

  Vi er stolte av å støtte opp om et spennende lag i stor utvikling, forteller Markedssjef ved Volkswagen Møller Bil Trondheim, Rune Wolden.

  Les mer
 • "Gullbilen til Volkswagen". Dette skriver pressen etter å ha sett ID.4

  Mandag 9.november inviterte Volkswagen-importøren Harald A. Møller en knippe norske journalister til å se ID.4, som er på besøk i Norge. Den skulle egentlig vises frem på den pågående Zerokonferansen, men det ble avlyst av smittevernshensyn. Av samme grunn fikk ikke pressen sitte i bilen eller interagere med den, men inntrykket har likevel gitt god respons. 

  Les mer
 • Se våre egne erfaringer fra Oslo-Trondheim med ID.3 1ST.

  Får å få litt erfaring med ID.3 1ST tok vi med oss to teknikere og fire fra salgsavdelingen på tur fra Oslo til Trondheim med hele 6 ID.3. Det var en rå opplevelse for alle involverte!

  Les mer
 • Møller Bil kjæm te dæ!

  Kanskje Møller Bil Trondheim kjæm der du e?

  Les mer
 • Dette skriver pressen om ID.3 1ST etter prøvekjøring.

  ID.3 1ST er prøvekjørt!
  Et knippe av norske journalister har vært i Tyskland for å prøvekjøre den nye Volkswagen ID.3 1ST.

  Les mer
 • ID.4 er på Norgesbesøk. Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien.

  Ser frem til levering av ID.4 i år

  Volkswagens første elektriske SUV

  Det er nå klart at familiebilen Volkswagen ID.4 lanseres i slutten av september og før året er omme får de første kundene bilene sine.

   

  Les mer
 • Vi gratulerer Erik Elias Eriksson med meget godt bestått fagprøve i billakkererfaget.

  Erik har vært en meget habil lærling hos Møller Bil Trondheim siden August 2018 og er fra nå fast ansatt hos oss på lakkavdelingen.

  Les mer
 • Wenche og Yvonne er gjerne de første du møter hos Møller Bil Trondheim.

  Vi ønsker å synliggjøre litt bedre hvem det er du møter når du henvender deg hos oss ang. kjøp av ny bil eller service, og starter med å presentere våre to damer i front. 

  Les mer
 • Geir Sjøgren med familie fikk overraskende se og ta på ID.3 i Trondheim

  På veldig kort varsel fikk Møller Bil Trondheim beskjed om at en testbil av ID.3 skulle komme på en lynvisitt til Trondheim. En liten time var bilen innom Møller Bil Trondheims nye klargjøringsanlegg og noen få kunder som hadde fått nyss i dette møtte opp for en sniktitt.

  Les mer
 • Drar på bilferie - skal bruke turen til å gjøre stas på mindre bedrifter

  Tove Sebastian Halseth og Mari Gjersvold Trondsen legger ut på ferietur med mål om å bidra til samfunnet. De ønsker støtte opp om mindre bedrifter som er avhengig av turisme og som har blitt påvirket av koronatidene. 

  Les mer
 • Førstemann til Møller har virkelig fått en ny betydning den siste måneden.

  Aldri før har så mange kjøpt bruktbil fra Møller Bil Bruktbilsenter Trondheim, på èn måned. Det er i tillegg Norgesrekord i kjeden.  

  Les mer
 • Endelige priser på Volkswagen ID.3 1ST er klare!

  I dag 17.juni åpner vi opp for bestilling på ID.3 1ST for de første som har forhåndsreservert. I ukene fremover vil alle som har reservert bil få bestilt sin bil med garantert levering i 2020. 

  Les mer
 • Kristian Holhjem Almli valgte å bestille ID.3 1ST

  Mange kunder i Norge har forhåndsreservert ID.3 1ST, som er den første elbilen i Volkswagens nye ID-familie. Nå har bestillingen åpnet og mange har valgt å bestille sin bil. 

  Vi har tatt en prat med en av våre kunder som hadde forhåndsreservert bilen, Kristian Holhjem Almli, for å høre hva som gjør at man ønsker å reservere og bestille en splitter ny bil uten å ha prøvekjørt den. 

  Les mer
 • Oppdaterte prisindikasjoner på ID.3 1ST

  17.juni åpner vi opp for bestilling på ID.3 1ST for de som har forhåndsreservert. Det er fortsatt mulig å reservere frem til denne datoen så har du ikke reservert enda så bør du vurdere dette nå.

  Les mer
 • Dette skjer med en bil på Klargjøring

  Vår klargjøringsavdeling har dyktige fagfolk som vet å ta vare på bil. Her kommer både nye og brukte biler innom før de skal utleveres til kunder eller stå i utstillingen.

  Les mer
 • Ladestasjoner tilgjengelig hos Møller Bil Trondheim

  Møller Bil Trondheim tilbyr hurtiglading for sine kunder og øvrige elbileiere.

  Les mer
 • Møt vår nyansatte lærling Anica

  Anica Pickel som har vært lærling hos oss på Volkswagen personbil bestod nylig fagprøven og har fått tilbud om fast ansettelse. Vi gratulerer med flott innsats!

  Les mer
 • Dette er det lurt å tenke på før Norgesferien

  Skal du på Norgesferie i år? 

  Mange nordmenn velger å sette seg i bilen og legge ut på ferie i Norge denne sommeren. Årsakene er høy kronekurs, usikkerhet knyttet til koronaviruset, reiserestriksjoner utenlands og at mange er helt eller delvis permittert. Om du skal ut på bilferie er det lurt å sørge for at bilen er i god stand slik at det ikke oppstår noen overraskelser.

  Les mer
 • Bruktbilsalget  - All time high i april!

  Møller Bil Trondheims bruktbilsjef, Øystein Falck-Ytter forteller at det ble en bråbrems i salget da korona «traff» Norge, men at det sakte men sikkert normaliserte seg mot påske. Etter påske har det vært større aktivitet enn noen gang!

  Les mer
 • Kundemottaket på Møller Bil Trondheim tar deg imot med et smil.

  Kundemottaket på Møller Bil Trondheim tar deg imot med et smil, enten du kommer innom butikken, ringer eller sender forespørsel på nett. 

  Les mer
 • Vi holder hjulene i gang. Deler av vår virksomhet er samfunnskritisk

  Vi holder hjulene i gang hos Møller Bil Trondheim, og en av mange viktige oppgaver i disse dager er å opprettholde viktige transporttjenester. 

  Les mer
 • Norges første e-Crafter kjølebil

  Vi er stolte over å ha utlevert Norges første e-Crafter kjølebil med kjøleaggregat fra Thermo King Norge til ASKO. 

  Les mer
 • Handikaptilpasset e-Crafter personbil

  Visste du at e-Crafter også kan leveres som personbil?

  Nå leveres den første handikaptilpassede e-Crafter med 9 seter i Norge til Taxi Zero, i samarbeid med Trøndertaxi i Trondheim. 

  Les mer
 • Kundebuss midlertidig innstilt.

  Kundebussen stoppes midlertidig fra mandag 16.03.2020. Vi beklager dette og vil informere nærmere så snart tilbudet er tilbake i drift.

  Les mer
 • Slik ble Team Nyttekjøretøy foreviget i en tysk kalender for 2022.

  Les historien om den tyske turisten som havarerte, og som fikk en opplevelse han sent vil glemme. 

  Les mer
 • Stolte 25 årsjubilanter

  Hvert år hedres medarbeiderne som har vært ansatt i 25 år i Møller Mobility Group. I år ble alle som startet i 1995 og 1996 feiret og dermed inntok over 100 medarbeidere Hotel Continental for jubileumsarrangementet tidligere i høst. 5 av disse jobber her på Møller Bil Trondheim.

  Les mer