Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Drar på bilferie - skal bruke turen til å gjøre stas på mindre bedrifter

Oppdatert 14.juli 2020

Tove Sebastian Halseth og Mari Gjersvold Trondsen legger ut på ferietur med mål om å bidra til samfunnet. De ønsker støtte opp om mindre bedrifter som er avhengig av turisme og som har blitt påvirket av koronatidene. 

Fra Lundamo til Henningsvær

Deler av innholdet er hentet fra artikkel i Trønderbladet.

De neste dagene kan du følge «Tove og Mari's sommertur» i sosiale medier. Formålet med turen er å gi små bedrifter litt oppmerksomhet etter en vanskelig vinter.

Tove jobber til daglig i familietjenesten i Trondheim og Mari er Freelancer innenfor Film og TV og jobber i tillegg ved en barneskole. I år bestemte de seg for å gjøre noe spesielt ut av sommerferien. 

- Vi skal kjøre oss en tur til Henningsvær, uten barn. Da har vi tenkt å gjøre litt ut av turen, det blir en ferietur hvor vi gjør nytte av oss. Jeg har sett hvor avhengig det lille fiskeværet er av turister, og jeg ser også hvor mye de sliter nå med å få butikkene og restaurantene til å overleve. Litt det samme ser vi i Melhus også, sier Trondsen.

Geir og Tove Sjøgren, sammen med datteren Hanne, var på plass for å ta bilen i nærmere øyesyn. De hadde bestilt bilen samme dag, usett, og ble veldig overrasket når de fikk høre at de ville få mulighet til å se bilen akkurat denne dagen. 

 

Foto: Fra Facebooksiden til Tove og Mari's sommertur

Livet på hjul 🙏🏼☺️😍
@volkswagenmollerbiltrondheim


Gode historier

Turen skal dokumenteres på Facbook og Instagram, gjennom video og bilder. Noe blir direktesendt, mens noe blir i redigert video.

- Vi ønsker å reise rundt å gjøre litt stas på de som har hatt det litt tøft, samtidig som vi skal ha ferie. Vi er veldig glad i mennesker og i den gode historien. Vi vet at når kjentfolk anbefaler et sted, så tror vi mer på det, enn en vanlig reklamefilm, sier Trondsen.

Håpet er at selve reisen skal bli litt spontan, med fine naturbilder og møter med mennesker som forteller de gode historiene.

 

Perfekt bilferie med Transporter

Møller Bil Trondheim og avdelingen for Volkswagen Nyttekjøretøysenter synes dette er en gladsak og ønsker å bidra til at disse flotte damene får promotert de små bedriftene som trenger det på en fin måte.

- De tok kontakt med oss, og jeg tenkte det var en fin tanke som vi ønsket å støtte opp om, sier Petter Leinslie, Markedssjef for Volkswagen Nyttekjøretøy hos Møller Bil Trondheim. 

- De fikk låne en Transporter som er perfekt for bilferie egentlig. I tillegg til å være Norges mest kjøpte varebil, kan den lett bygges om til en super "campingbil" for lengre turer inklusive overnatting, forteller han. 

Foto: Trøndebladet. Mari Gjersvold Trondsen (t.v) og Tove Sebastian Halseth gleder seg på tur, i sin lånte Transporter, som er innredet med seng og stol.

- Vi er superhappy for at Møller Bil Trondheim stiller opp og sponser oss med transport og en flott Transporter for anledningen. Det er en praktisk måte å reise på tur på, og dette kan være et tips til hvordan ferieturen blir billigere, sier Trondsen.

Damene satser på å få en skikkelig opplevelse i Henningsvær hvor flere dager skal tilbringes.

- Mari har jo bodd der, så hun kjenner mye folk. Vi skal få være med på mye artig, og det blir spennende å få være med på ting litt utenfor komfortsonen, sier Halseth.

Tove og Mari's sommertur

Selve turen startet fredag ettermiddag. Første stopp var MoRo trykk på Ler, deretter Mo Gård og Moulangerie på Kvål og Schei Jakobsen cafe og interiør. Deretter stoppet de hos Ola Buan Øyen, musiker og låtskriver i Too Far Gone. Han bor på Ekne i Levanger. Nå er de på plass i Henningsvær og nyter godt vær, fine folk og flotte steder. 

Foto: Fra Facebooksiden til Tove og Mari's sommertur

Følg ferden til Tove og Mari's sommertur her

 Foto: Fra Facebooksiden til Tove og Mari's sommertur