Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Endelige priser på Volkswagen ID.3 1ST er klare!

Oppdatert 17.juni 2020

I dag 17.juni åpner vi opp for bestilling på ID.3 1ST for de første som har forhåndsreservert. I ukene fremover vil alle som har reservert bil få bestilt sin bil med garantert levering i 2020. 

Alle de som reserverer innen denne datoen er garantert bil i 2020.

Denne artikkelen er ikke oppdatert og tilbudet som gjaldt til 16.juli er nå utløpt, men du kan fremdeles sikre deg ID.3 1ST i 2020 til en god pris.

Les mer om nåværende tilbud her. 

Fabrikken har bekreftet at bilene går fra fabrikk i midten av september. Det vil si at vi har de første bilene i Norge rundt månedsskiftet september/oktober.

Endelige priser på ID.3 1ST

Vi har nå gleden av å informere deg om de endelige prisene på ID.3 1ST. Disse prisene kommuniseres i dag kl 12, samtidig i alle landene i Europa, i forbindelse med åpning av bestilling 17. juni.

For noen uker siden kommuniserte vi prisene under. * priser inkl. frakt og levering Oslo. Frakt til Trondheim vil komme i tillegg.

ID.3 1ST standard - prisindikasjon 355.000: Ny endelig pris inkl. levering Oslo: KR 351.900,- 

ID.3 1ST Plus - prisindikasjon 405.000: Ny endelig pris inkl. levering Oslo: KR 404.000,- 

ID.3 1ST Max - prisindikasjon 455.000: Ny endelig pris inkl. levering Oslo: KR 452.200,-   

ID.3 1ST kan også leases fra kr 2.755,-*** pr mnd.
Tilbudet gjelder til 16. juli.

Fra venstre Eva Cathrine Fjerdingøy, Torstein Arnstad Sletvold, Terje Opheim, Lars Fallan, Hans Petter Berntsen, Ole Nilssen, Kenneth Emdal, Rune Wolden og Niklas Unger Nilsen. De står klare til å ta godt imot alle som kommer inn til oss i dagene fremover.

 - Vi hos Møller Bil Trondheim er glad for at vi nå kan gi endelige priser og starte opp bestilling av bilen for våre kunder. Det vet vi mange har ventet på, sier Markedssjef på personbil, Rune Wolden. Vi hadde nok fryktet at med den svake kronekursen og flere økte priser fra andre i bransjen nå, at prisen ville ligge høyere, men fabrikken har gitt oss en god og konkurransedyktig pris synes vi. Nå blir det gøy å ta imot kunder i butikken fremover, sier han med et stort smil. 

Nyhet: 1ST Mover Club

Samtidig med hyggelig melding rundt priser kan Volkswagen også tilby alle de som forhåndsreserverer følgende:

Som en ekstra takk til de som bestiller ID.3 1ST nå de nærmeste ukene ønsker Volkswagen å invitere disse til «1ST Mover Club». Dette er et eksklusivt tilbud til alle reservasjonskunder, og gjør at du kan være en av de første som får din ID.3 1ST i Norge. Tilbudet gjelder i kun fire uker, frem til 16. juli.

Ved å bli medlem av Movers Club får du følgende:

- Dersom du velger å ikke bli med i 1ST Mover Club, vil levering starte fra slutten av fjerde kvartal 2020. Din bil vil da bli levert med AppConnect og full AR-funksjonalitet, forteller Markedssjef for Møller Bil Trondheim, Rune Wolden.

Kort oppsummert: 

Reserverer du ID.3 1 ST innen 16.07 får du følgende. 

  • Velger du å signere 1 ST Mover Club får du Service- og Vedlikeholdsavtale inkludert som nevnt ovenfor - verdi kr 9.562,-
  • Møller Bil tilbyr i tillegg komplette 18'' vinterhjul/vinterfelgpakke o - verdi kr. 17.950,-
  • Du får inkludert utstyr til en verdi inntil 25.000,-. Sammenlignet med det en tilsvarende utstyrt bil vil koste på et senere tidspunkt.
  • Du er garantert ny bil i 2020
  • Du er sikret en eksklusiv 1ST modell som det kun vil være et begrenset antall av i Norge. Du vil dermed være en av de få i Norge som har denne unike modellen.
  • Er du tidlig ute er du sikret utstyrsversjonen og fargen du ønsker med levering i 2020.
  • På ID.3 1ST får du en eksklusiv stylingpakke med 1ST logoen på ratt, forskjerm og bakluke, samt Play og Pause designet pedaler som skiller modellen fra øvrige.
  • Du får en ID.3 med en ideell kombinasjon av rekkevidde på 420 km, ladehastighet gir 290 km rekkevidde på 30 min ved hurtiglading og akselerasjon 0-100 km/t på 7,3 sekunder.

Har du spørsmål rundt bestillingen av din ID.3 1ST så står vi klare til å hjelpe deg.

Dagen i dag er en merkedag for alle Volkswagen-entusiaster, og vi gleder oss til å endelig kunne dele alt om ID.3 1ST.

 

Er du interessert i ID.3 1ST så ikke nøl med å ta kontakt med en av oss fra Team Volkswagen Møller Bil Trondheim. Eller har du reservert og har flere spørsmål rundt bestilling eller pris så ta kontakt snarest. Det er altså mulig å reservere bilen frem til 12.07.2020. 

Les mer om ID.3 1ST her på Volkswagen.no 

Les mer om utstyrsversjonene her

 *Vi tar forbehold om eventuelle feil og mangler i denne informasjonen.

 *** Priseks. privatleasing inkl. termingebyr. Leasing av elbil er fritatt for mva ut 2020. Mva kan tilkomme under leieperioden. Startleie/etableringsgebyr kr 74.240,-. Totalpris kr 173.420,-. 3 års bindingstid, kjørelengde: 45.000 km. Avtalen har flytende rente. Tilbudet gjelder bare til 16. juli.