Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

"Gullbilen til Volkswagen". Dette skriver pressen etter å ha sett ID.4

Publisert 10.november 2020

Mandag 9.november inviterte Volkswagen-importøren Harald A. Møller en knippe norske journalister til å se ID.4, som er på besøk i Norge. Den skulle egentlig vises frem på den pågående Zerokonferansen, men det ble avlyst av smittevernshensyn. Av samme grunn fikk ikke pressen sitte i bilen eller interagere med den, men inntrykket har likevel gitt god respons. 

Rune Wolden, Markedssjef for Volkswagen Møller Bil Trondheim gleder seg. 

- "Er vi heldige får vi bilen i butikk før jul, hvis ikke blir det rett på nyåret forteller Rune. Han og selgerne gleder seg veldig til å få på plass storebroren til ID.3 og ha et elektrisk tilbud også til de som ønsker seg en stor familie-SUV. Flere trøndere har allerede bestilt bilen med bakhjulstrekk, mens andre har forhåndsbestilt bilen med firehjulstrekk som kommer rundt sommeren 2021.

- Innen bilen kommer i butikk skal importøren ha et interaktivt digital roadshow for alle som er interessert i å vite og se mer av ID.4. Det blir veldig bra og vi kommer tilbake med mer informasjon rundt dette, forteller Rune Wolden med et lurt smil.

Dette er noe av det norsk presse skriver etter å ha sett ID.4:

 • Teknisk Ukeblad TU.NO: les mer her

  • "Stor, men kompakt. Anvendelig. Romslig innvendig."

  • "Med rekkevidde opptil 496 kilometer (WLTP), rask hurtiglading (maks 125 kW), mulighet for hengerfeste og taklast, fremstår ID.4 som en attraktivt elektrisk kandidat for VW-glade nordmenn." 

 

TU.no.jpg

Bilde: ID.4 er den neste bilen i ID.-familien etter ID.3. (Bilde: Mathias Klingenberg TU.no) 

 

 • Motor.no:  les mer her

  • "Dette er selve gullbilen til Volkswagen"

  • "Dette er bilen mange tror vil ende opp med gullet når antall nyregistreringer skal summeres i desember om et drøyt år".
  • "...og de har grunn til å smile. Med hengerfeste, hundebur og skiboks koblet til en gul(l)farget toppversjon, er det trolig den aller mest attraktive versjonen av ID.4 vi står og kikker på"

Motor.no ID.4.jpg

NORGESKLAR: Denne versjonen av ID.4 blir nok et vanlig syn på norske veier i 2021. Foto: ØIVIND A. MONN-IVERSEN (Motor.no)

 

 • Bilnorge.no: Les mer her

  • "Blir ID.4 landets mest kjøpte bil i 2021?

  • "VW-importøren mener det, og det skal ikke stå på levering av biler, ei heller når firehjulsdrift er på plass etter sommerferien. – Vi regner med at minst 80 prosent av VWs volum neste år blir elektriske biler, og det kan bli mer. Vi får de bilene vi vil ha av både ID.3 og ID.4, sier Edvardsen-Eibak og legger til at rundt halvparten av ID.3-kjøperne ikke har eid en VW før/hatt en VW de siste fem årene. Mange av kundene er også førstegangskjøpere av elektrisk bil"

Bilnorge.no. ID4.jpeg

Volkswagen ID.4 med barnesete bak. (Foto: Øivind Skar)

 

 • DNTV.no:  Se mer her

  • "Dette kan bli bestselgeren i 2021"

  • DNTV lagde en film hvor de blant annet trekker frem takboks som mange nordmenn vil ha, god plass til hundebur, hengerfeste, stort bagasjerom og etter hvert firehjulstrekk til sommeren..

 

 • TEK.no: les mer her

  • "Endelig fikk vi se ID.4 ute av kamuflasje og på norsk jord"

  • "ID.4 har også det meste av det norske bilkjøpere virker å være på jakt etter: God plass, brukbar rekkevidde, tilhengerfeste...En modell med firehjulstrekk dukker også opp, med levering til sommeren, men prisen på denne er foreløpig ikke er klar."

 

TEK.no.3.jpg

Bilde: Volkswagen-direktør Harald Edvardsen-Eibak i Harald A. Møller, for anledningen med munnbind og hansker, sier ID.4 vil komme med Volkswagens storoppdatering av programvaren allerede på plass. Det gjør også at funksjoner som manglet ved lanseringen av ID.3, som AR-funksjonen i headup-displayet og App Connect, skal være på plass.
Foto: Stein Jarle Olsen, Tek.no

Sjekk ut nåværende tilbud på ID.4 1ST her

 

Sjekk ut nåværende tilbud på ID.3 1ST 

 

ID.3-1ST_Mellomkampanje_767x530.png