Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Geir Sjøgren med familie fikk overraskende se og ta på ID.3 i Trondheim

Publisert 08.juli 2020

På veldig kort varsel fikk Møller Bil Trondheim beskjed om at en testbil av ID.3 skulle komme på en lynvisitt til Trondheim. En liten time var bilen innom Møller Bil Trondheims nye klargjøringsanlegg og noen få kunder som hadde fått nyss i dette møtte opp for en sniktitt.

Overrasket kunde

Geir og Tove Sjøgren, sammen med datteren Hanne, var på plass for å ta bilen i nærmere øyesyn. De hadde bestilt bilen samme dag, usett, og ble veldig overrasket når de fikk høre at de ville få mulighet til å se bilen akkurat denne dagen. 

- Det var bare helt fantastisk, sier Tove.

- Vi var ikke forberedt på det, så det var virkelig en positiv overraskelse og noe vi selvsagt ville overvære. Vi ventet spent på bilen for å få sett og tatt litt på den, legger hun til.

Geir Sjøgren, hennes mann, hadde lenge vurdert ID.3 1ST, men bestemte seg først nylig for å bestille bilen. Et godt tilbud for de som var tidlig ute var med på å påvirke valget, kan han bekrefte. De har fra før en e-Golf 2016-modell og syntes det var et fint tidspunkt å bytte ut denne i en nyere, mer innovativ modell. 

 

Sjekk ut nåværende tilbud på ID.3 1ST her

 

Inntrykket av ID.3 1ST

Så hva var inntrykket etter å ha sett bilen?

- Superkul bil, veldig ungdommelig i designet synes jeg, sier Geir.

Tove nikker og er enig, og legger til at interiøret var superlekkert.

- Veldig fin digital skjerm, rene fine linjer. Enkel, og likevel ser litt eksklusivt ut, sier hun.

Tove testet også setene og bekrefter at de var veldig gode å sitte i.

- Gode og fine seter synes jeg, og veldig god plass i baksetet, spesielt til bena. Det var god plass frem til setet foran, selv om det var normalt plassert for sjåføren.

- og så er det en fin lyd når man lukker døren, smiler Geir. Det tyder på kvalitet. Ikke alle e-biler i samme klasse oppleves slik.

Bagasjeromsplassen er begge enige om at hadde en god størrelse.

- Den oppleves absolutt større enn e-Golfen sier Tove.

e-Golf har 341 liter bagasjerom, kontra hele 385 på ID.3 så her får man absolutt en bedre utnyttelse av plassen på grunn av at bilen er bygd på en helt ny og innovativ plattform.

Bilde: Både ansatte og kunder tilstede var imponert over størrelsen på bagasjerommet til ID.3.

 

Sjekk også ut ID.3 på sin første tur i Norge

 Foto: Volkswagen Norge. Elisabeth (16) er allerede ei høy ung dame, men har ingen problemer med plassen i baksetet. Hun og broren Ulrik (12) er positivt overrasket over baksetekomforten i ID.3. 

Valget av ID.3 1ST

Vi spurte Geir hvorfor han valgte akkurat ID.3 1ST.

- Jeg syntes det virket som en veldig spennende og fremtidsrettet bil. Jeg er veldig glad i ny teknologi og innovasjoner så da er det gøy å gå for en modell som er helt ny, bygd på en ny el-plattform, har mye ny funksjonalitet og ser kul ut, sier han entusiastisk. 

Geir forteller videre at de har vært superfornøyd med e-Golfen, men at de nå håper at ID.3 tar de ett steg videre. På bakgrunn av at de har vært så fornøyd med e-Golfen, valgte de å stole på at ID.3 er i samme klasse, eller enda bedre. 

- Ja, vi stoler på merkevaren etter vår gode erfaring med e-Golfen, og er sikker på at vi blir superfornøyd med ID.3 også, og regner med den er vel så bra. Det var derfor null stress å bestille den usett. Den har jo i tillegg lengre rekkevidde som er supert, og så er det praktisk at den kan lade opp til 80% på kun en halvtime, legger han til. 

Bilde: e-Golf og ID.3 her utenfor Møller Bil Oslo Oslo Vest. 

 

Å bestille bil usett

Veldig mange bestiller bil usett om dagen, og flere og flere søker opp den informasjonen de trenger på nett for å sette seg inn i hva som kommer av nyheter fra de ulike bilprodusentene. Det er også færre som prøvekjører bil og som stoler på at de får det de forventer når bilen endelig kommer. 

Selger Ole Nilssen bekrefter at Geir Sjøgren kom godt forberedt til samtalen. Han hadde selv reservert bilen i reservasjonsløsningen og bygget den der. 

Hvor innhentet du informasjon om ID.3 Geir?

- Jeg har lest mye på nett, sett flere filmer og tester på modellen. Jeg har ikke hørt ett negativt ord om den, så det var selvsagt med på å trygge valget mitt, forteller han.  

 

Dette skriver pressen om ID.3 1ST etter prøvekjøring: 

🔥 TEK.NO: «Det mest spektakulære er støydempingen»

🔥 Motor.no: «Sorry alle andre, dette blir en suksess»

🔥 Elbil24.no: VW ID.3 endelig testet og det satte spor. "Konklusjon: En braksuksess".

🔥 Teknisk Ukeblad – TU.no: «ID.3 1ST: Ekstremt stillegående...gode kjøreegenskaper, selvkjøring i toppklasse, fornuftig forbruk og rask lading »

 

Her finner du alt du trenger å vite om ID.3

Les mer om historien fra Bobla, til Golf og nå ID.3 fra Volkswagen. 

Les mer om den nye elektriske MEB-plattformen her

 

Geir med familie fikk et godt inntrykk av bilen. Etter å ha sett den, sittet i den og trykket litt, er de ikke i tvil om at valget var riktig. Nå gleder de seg til å få en splitter ny elbil til høsten. 

Vi takker for praten og ønsker en riktig god sommer. 

Vurderer du ID.3?  Ikke nøl med å kontakte oss i dag.