Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ID.4 er på Norgesbesøk. Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien.

Publisert 26.august 2020

Ser frem til levering av ID.4 i år

Volkswagens første elektriske SUV

Det er nå klart at familiebilen Volkswagen ID.4 lanseres i slutten av september og før året er omme får de første kundene bilene sine.

 

Bilde: En entusiastisk Salgs- og Markedssjef, Rune Wolden ser lyst på fremtiden med den nye ID-familien. 

 

- Ja, vi går en spennende tid i møte nå med både ID.3 og ID.4 i år. De første ID.4 ruller allerede ut av produksjonsbåndet på fabrikken i Zwickau i Tyskland nå i august, forklarer Markedssjef for personbil, Rune Wolden, hos Møller Bil Trondheim.

Han opplyser samtidig om at importøren i Norge, Harald A. Møller, har fått en ID.4 på lynvisitt i Oslo som nå i to dager skal sirkulere i Tigerstaden. 

 

Bilde: Her er ID.4 avbildet i Norge. 

 

Salget av ID.4 med bakhjulstrekk starter like etter verdenspremieren i september og det er god tilgang på biler med levering i år. En kraftfull ID.4 med firehjulstrekk kommer i 2021.

- Straks starter utleveringen av den første ID-modellen, ID.3, her i Trondheim. Det blir en travel tid foran oss, men vi er klare til å utvide ID-familien ytterligere, forteller Rune.

Han legger til at ID.4 er en bil mange kunder ønsker seg fordi den kombinerer det beste fra to verdener. Plass og fleksibilitet som i en stor familie-SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. ID.4 er en stor bil og fleksibel med sitt rommelige interiør og lange rekkevidde på inntil 500 km. 

 

Bilde: Personbilselger Torstein Arnstad synes det er kult at ID.4 er på en snarvisitt i Norge i dag. Han og de øvrige selgerne på Møller Bil Trondheim gleder seg til en travel høst med to nye elbilmodeller. Først ID.3, så ID.4.

 

- Vi har mange kunder som er klare til å bestille så fort det er mulig og de vil få bilen i år, forteller personbilselger Torstein Arnstad Sletvold entusiastisk, og avslører at ID.4 både får tilhengerfeste og mulighet for takstativ, som skapt for norske forhold.

 

Kort om ID.4

  • Verdenspremiere og avduking i slutten av september 2020
  • Åpner for bestilling i slutten av september
  • Tilgjengelig med to- og firehjulstrekk
  • Inntil 500 km rekkevidde
  • Mulighet for takstativ og tilhengerfeste
  • Cw-verdi på 0,28
  • Produksjonen av ID.4 er CO2-nøytral
  • ID.4 produseres på fabrikken i Zwickau som i 2021 skal produsere 300.000 elektriske biler

Intelligente førerassistentsystemer

Cockpiten i ID.4 betjenes nesten utelukkende med touch-funksjoner fra en stor infotainmentskjerm sentralt posisjonert og intelligent, naturlig stemmestyring. Volkswagens første elektriske SUV vil ha et høyt nivå av førerassistent-og sikkerhetssystemer, som bidrar til en sikker og behagelig kjøretur. Disse funksjonene bidrar til at du kan fokusere på å nyte kjøreturen.

Størrelse og plass

ID.4 kjennetegnes med sitt dynamiske og progressive design. Det aerodynamisk finslipte eksteriøret er en perfekt innramming for den revolusjonerende MEB-plattformen: Fronten er kort, akselavstanden er lang, noe som gir suverene plassforhold innvendig. «Open Space» konseptet gir et luftig og lyst bilinteriør. Den nye plattformen er 100% elektrisk og er bygget for å utnytte el-teknologiens muligheter i ID.4 optimalt. For deg betyr dette mer plass, flere tilpasningsmuligheter, økt rekkevidde, mer komfort og bedre kjøreytelser. En fullverdig familie SUV som dekker en families behov. ID.4 vil ta over som det fullelektriske alternativet til familie SUV-en Tiguan.

Elektrisk ytelse

ID.4 er en SUV med akselerasjon som en sportsbil, med fullt dreiemoment fra første meter og ytelser som gir deg en god og morsom kjøreopplevelse. Produksjonen av ID.4 er karbonnøytral gjennom hele verdikjeden og takket være moderne motor-og batteriteknologi, vil kjøreturen din ha et bærekraftig avtrykk.