Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Dette skriver norsk presse etter prøvekjøring av Volkswagen ID.4

Publisert 19.mars 2021

Volkswagens nye elektriske familie-SUV ID.4 har begynt å ankomme landet og de første kundebilene er nå utlevert. Også her i Trondheim er vi nå igang, forteller selger Ole Nilssen, avbildet over.

Samtidig har norsk presse fått prøvekjøre bilene for første gang. Her er noen av anmeldelsene som kanskje kan gjøre valget ditt lettere når du skal vurdere ny elbil.  Mangler du abonnement på noen av de som krever, det må du gjerne ta kontakt så kan vi skaffe deg innholdet. Leggmerke til videoene fra Tesla-Bjørn nederst på siden. 

PS: ID.4 GTX med firehjulstrekk åpner snart for salg. (skrevet 13.04.2021)

Rune Wolden Volkswagen Møller Bil Trondheim.jpg

Foto: Rune Wolden, Markedssjef Volkswagen Møller Bil Trondheim

- Det er ingen tvil om at ID.4 er en populær elbil i Trondheim, forteller Rune Wolden. Det er stor etterspørsel etter prøvekjøringer på bilen så de som ønsker å teste ID.4 selv må gjerne ta kontakt, legger han til.   

Les mer om kampanjemodellene på ID.4

Book prøvekjøring 

 

Tester av ID.4 fra norsk presse

VG.no: 

"Test av Volkswagen ID.4: Spenner lista høyt. Volkswagens nye idé har masse plass og grei pris – og er en veldig utypisk Volkswagen".

VG test ID.4.PNG

 

Elbil24.no: 

- Les alt om bilen, forbruket, rekkevidden og ladehastigheten.

elbil24 om ID.4.PNG

" ...produkt er det definitivt en god bil, med bra faktisk rekkevidde, og en grei ladehastighet. Plassen er god, også til dette segmentet å være, og kjøreegenskapene er det lite å si noe på."

 

TV2.no/Broom

" Bilen for deg hvis: Du vil ha en tvers gjennom fornuftig elektrisk SUV, med god plass og fin rekkevidde"

Motor/Klikk.no

"VWs nye elbil, ID.4, passer nordmenn som hånd i hanske. Den er som en elektrisk VW Tiguan, har masse plass, kan trekke henger og er veldig god å kjøre..."

Nybiltester.no: 

"Den viktigste bilen for Volkswagen i 2021 er uten tvil VW ID.4, og vi mistenker det blir mange av disse på norske veier i år." 

Bilogmotorbloggen.no: 

" Volkswagen ID.4 har alle ingrediensene for suksess...Der ID.3 imponerte oss med design, layout og ytelser, høyner ID.4 standarden og viser det virkelige potensialet i MEB-plattformen". 

Elbil.no 

"Med denne kjører du fint 40 komfortable mil". 

TU.no (Teknisk Ukeblad)

"Sjekk ID4: Blir dette den nye folkebilen fra Volkswagen?" 

Sjekk filmene til Tesla-Bjørn på Youtube nedenfor (Rekkevidde, nteriør og banana box test)

Kontakt oss

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern finner du her.

 

Salg personbil