Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Oppdatert 31.august 2020

Vi ønsker å synliggjøre litt bedre hvem det er du møter når du henvender deg hos oss ang. kjøp av ny bil eller service, og starter med å presentere våre to damer i front. 

Wenche Myhre og Yvonne Rånes Røros er de vennlige stemmene du møter når du ringer Møller Bil Trondheim, og stikker du innom butikken er det ofte de første ansiktene du ser når du kommer inn. De sitter ved informasjonsskranken ved inngangen. 

Bilde: Wenche sitter inne hos Audi-avdelingen og har jobbet for Møller Bil Trondheim i ca 2 år. Hun har ansvaret for sentralbordet og øvrige administrative oppgaver. Hun er lærevillig og sier ikke nei til en ny utfordring.

 

Bilde: Yvonne sitter inne hos Volkswagen-avdelingen og har jobbet 7 år hos Møller Bil Trondheim, hvorav de 2 siste med ansvaret for Sentralbordet. 

De deler begge på sentralbord-betjeningen, så uansett om man ringer angående Volkswagen eller Audi kan man møte på begge to. Det er samme nummer for begge merkene på huset, 24031700. Telefonen er betjent fra kl 0730-1630.

 

Wenche og Yvonne er veldig samstemte, selv om vi snakker med de hver for seg.

 

Hva er det som er mest gøy med jobben din?

"Det å få møte så mange ulike mennesker hver dag er noe av det som gjør arbeidsdagen spennende", forteller Wenche.

Yvonne bekrefter det samme. Hun setter pris på å være den personen mange henvender seg til når de kommer inn døren, i tillegg til å guide alle de som ringer i riktig retning. 

 

Hva tenker du er viktigst i din jobb? 

- Det å være ydmyk, blid og imøtekommende. Da kommer vi langt, mener Yvonne.

- I tillegg være oppmerksom og la kundene bli sett når de kommer inn til oss. Det føler jeg er viktig, så da må jeg noen ganger prioritere de i butikk fremfor å ta telefonen med en gang. Beklager til de som føler det kan ta litt tid før vi svarer, legger hun til.

 

Hvilke henvendelser får du mest av? 

- Det er alt fra bestilling av service, hvor vår oppgave også er å opplyse om, og oppfordre til, å booke via vår digitale verkstedbetilling, Bilhold. Via appen eller på www.mittbilhold.no. Samtidig informere om vår nøkkelservice som gjør at man kan hente og levere bil utenom våre åpningstider. I tillegg er det selvsagt spørsmål rundt våre modeller og deler og tilbehør, forteller Yvonne.   

 

Hva er det som gjør at dere trives her på Møller Bil Trondheim?

 

Gode kolleger og godt arbeidsmiljø

- Vi har mange gode kolleger. Det er et utrolig bra miljø her, noe som teller mye, forteller Wenche.

- Man merker det når man kommer inn, at det er en god atmosfære her med blide og hyggelige kolleger som trives på jobb. Man får en god følelse rett og slett. Jeg håper jo at dette er noe som kan smitte over på kundene også, sier Wenche med et smil. 

 

Ledelse som ser de ansatte

Wenche trekker frem at ledelsen her er god på å ta vare på sine ansatte. Mange flyttes på internt og får nye utfordringer.

- Man søker alltid internt først før man går ut og henter ny arbeidskraft. Selv synes jeg det er gøy å hele tiden lære noe nytt og her får jeg muligheten til det, forteller hun. 

- Det er jo fordelene med å jobbe i et større konsern. Her er det mange muligheter og det synes jeg er fint, sier Yvonne. 

- Hvis man feks. merker at en person kanskje ikke får utnyttet sitt fulle potensiale et sted eller ville fungert bedre i en annen avdeling er de gode på å se slike muligheter. Det skaper en trygghet på arbeidsplassen som de ansatte setter pris på tror jeg, legger hun til. 

Hun har selv jobbet på flere avdelinger og i koronatidene takket hun ja til å jobbe litt med Klargjøring, istedenfor å bli permittert, fordi de trengte flere folk der.  

- og så har vi jo hobbykvelder, legger hun til. På torsdager kan ansatte mekke, polere og jobbe litt på egne biler, på vår Klargjøringsavdeling. Det er jo en fin greie. 

 

Vi takker for praten i denne omgang og kommer tilbake med flere intervjuer senere ;) Følg med!