Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Oppdaterte prisindikasjoner på ID.3 1ST

Publisert 19.mai 2020

17.juni åpner vi opp for bestilling på ID.3 1ST for de som har forhåndsreservert. Det er fortsatt mulig å reservere frem til denne datoen så har du ikke reservert enda så bør du vurdere dette nå.

Hvorfor ikke vente til bilen er i butikk tenker du kanskje?

Vel, her har du svaret: 

  1. Du er garantert ny bil i 2020
  2. Du er sikret en eksklusiv 1ST modell som det kun vil være et begrenset antall av i Norge. Du vil dermed være en av de få i Norge som har denne unike modellen.
  3. Du er sikret utstyrsversjonen og fargen du ønsker
  4. Du får en eksklusiv stylingpakke med 1ST logoen på ratt, forskjerm og bakluke, samt Play og Pause designet pedaler som skiller modellen fra øvrige.
  5. Du får inkludert utstyr til en verdi inntil 25.000,- Sammenlignet med det en tilsvarende utstyrt bil vil koste på et senere tidspunkt.
  6. Du får en ID.3 med en ideell kombinasjon av rekkevidde (420 km), ladehastighet (290 km rekkevidde på 30 min ved hurtiglading) og akselerasjon (0-100 km/t på 7,3 sekunder).

Denne informasjonen har nå gått ut til alle forhåndsreserverte kunder fra Volkswagen sentralt.

Vi har nå gleden av å informere deg først om nye oppdaterte prisindikasjoner på ID.3 1ST. De endelige prisene vil først bli kommunisert samtidig i alle landene i Europa i forbindelse med åpning av bestilling 17. juni.

Vi deler allerede nå oppdaterte prisindikasjoner, for å gjøre det enklest mulig for deg å sette deg inn i de ulike utstyrsversjonene før du blir invitert til å bestille ID.3 1ST.

I august 2019 ga vi en indikasjon for ID.3 1ST med en startpris på under 330.000 kroner. Situasjonen med Covid-19 pandemien påvirker hele samfunnet og har endret rammevilkårene vesentlig siden i fjor sommer. Blant annet er den norske kronen betydelig svekket. Det har vært utfordrende, og vi har jobbet hardt for fortsatt å kunne tilby konkurransedyktige priser på ID.3 1ST.

Priser

ID.3 1ST er godt utstyrte modeller. For mer informasjon om de ulike utstyrsversjonene, og hvilket utstyr som inngår for hver modell følger du lenken under. Alle ID.3 1ST, uavhengig av utstyrsnivå, har samme batteripakke på 58 kWh (netto). Det gir en rekkevidde på inntil 420 km (WLTP). Så nå oppfordrer vi deg til å finne den versjonen av ID.3 1ST som passer best for deg, og ta gjerne kontakt med din forhandler for å få gode råd og veiledning.

I ukene frem til vi åpner opp for bestilling vil du motta nyhetsbrev hvor vi ønsker å forberede deg best mulig på bestilling av din nye ID.3 1ST, så følg med i innboksen.

Vårlig hilsen fra Volkswagen

Bilde

Fra venstre Hans Petter Berntsen, Lars Fallan, Rune Wolden, Torstein Arnstad Sletvold, Terje Øyangen. De gelder seg til den ekte ID.3 1ST kommer i butikk.  

- Vi hos Møller Bil Trondheim er glad for at vi nå endelig kan gi en prisindikasjon til våre kunder. Det vet vi mange har ventet på sier Markedssjef på personbil, Rune Wolden. Vi hadde nok fryktet, at med den svake kronekursen og flere økte priser fra andre i bransjen nå, at prisen ville ligge høyere, men fabrikken har gitt oss en god og konkurransedyktig pris synes vi.  Er du interessert i ID.3 1ST så ikke nøl med å ta kontakt med en av oss fra Team Volkswagen Møller Bil Trondheim. Eller har du reservert og har flere spørsmål rundt bestilling eller pris så ta kontakt. Det er også fortsatt mulig å reservere en bil.  

Les mer om ID.3 1ST her på Volkswagen.no 

Les mer om utstyrsversjonene her