Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Rosenborg BK Kvinner inngår samarbeid med Møller Bil Trondheim

Oppdatert 11.februar 2021

Vi er stolte av å støtte opp om et spennende lag i stor utvikling, forteller Markedssjef ved Volkswagen Møller Bil Trondheim, Rune Wolden.

Signering RBK kvinner.jpg

Bilde: Markedssjef Rune Wolden, Volkswagen Møller Bil Trondheim og Markedssjef i Rosenborg BK Kvinner Torgrim Olsen ser frem til et godt samarbeid i tiden fremover. Her med signert kontrakt.  

Stolt samarbeidspartner

Møller bil Ansatte Rune Wolden  55563_0167.jpg

- Det er en spennende reise Rosenborg BK Kvinner har startet, med mange fine profiler og et sultent lag. Damesiden av fotballen er virkelig på oppsving og det blir gøy å få følge de og være litt tettere med på utviklingen her, sier Rune Wolden.

- Vi ser frem til et fruktbart samarbeid for begge parter og til å bistå Rosenborg BK Kvinner med et godt utvalg modeller fra våre merker, avslutter han.

Allerede ny bil for to av spillerne. 

Først ute med å hente ut bil var Cesilie Andreassen og den nye kantspiller Matilde Alsaker Rogde, som kom til klubben fra Klepp på nyåret.  De var strålende fornøyd med sine to nye elektriske Volkswagen ID.3. Valget falt på denne modellen med tanke på størrelse, sikkerhet og ikke minst økonomi - der lave driftskostnader og en gunstig pris ble avgjørende faktorer.

- Vi har fått meget god service underveis her, og det er veldig hyggelig å inngå et samarbeid med Møller Bil Trondheim. Bilen er behagelig å kjøre og frakter meg trygt til og fra trening, forteller RBKs Cesilie Andreassen etter å ha kjørt sin bil noen dager.

Møller Bil Trondheim bilovertagelse-2.jpg

Bilde: Volkswagen selger Kenneth Emdal her sammen med RBK-spillerne Cesilie Andreassen og Matilde Alsaker Rogde. 

 

RBK Kvinner gleder seg over samarbeidet

- Vi gleder oss over å få med Møller Bil Trondheim som partner til Rosenborg BK Kvinner fra 2021, sier Markedssjef i klubben Torgrim Olsen. Gjennom prosessen fram til selve avtalen har vi avdekket at det er viktige felles verdier og interesser som ligger hos Møller Bil Trondheim og Rosenborg BK Kvinner. Vi tror derfor et partnerskap kan bli veldig nyttig for begge parter, fortsetter Olsen. I tillegg har vi fått på plass en gunstig avtale på bil for spillerne og klubben, så det kommer godt med – og det tror vi flere kommer til å benytte seg av i tiden fremover, avslutter markedssjefen.

Vi ser frem til et godt samarbeid fremover, hilsen Team Møller Bil Trondheim. 

 

Om Rosenborg BK Kvinner

Klubben startet med kvinnefotball i 1972. Initiativtaker var den da 22-årige Brynhild Normann fra Harstad. I Ørn så man kvinnefotball som et interessant satsingsområde for en klubb med stadig synkende aktivitet. Trondheims-Ørn gjorde seg tidlig bemerket nasjonalt og var i 1974 tapende finalist i det dengang uoffisielle NM. I tiden 1974-81 var Ørn sammen med BUL det ledende laget i Norge, med uoffisielt NM i 1977 som høydepunkt.

Da 1. divisjon kom i 1987, hørte Trondheims-Ørn naturlig med blant de lag som utgjorde denne. Klubben har siden 1994 dominert norsk kvinnefotball med en rekke serie- og cupmesterskap. Klubben har også to seire i Norway Cup i tillegg til tap i tre finaler.

Om Møller Bil Trondheim