Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vi holder hjulene i gang. Deler av vår virksomhet er samfunnskritisk

Publisert 20.mars 2020

Vi holder hjulene i gang hos Møller Bil Trondheim, og en av mange viktige oppgaver i disse dager er å opprettholde viktige transporttjenester. 

Myndighetene har definert deler av vår virksomhet som samfunnskritisk.. I tråd med disse retningslinjer har Møller Bil Trondheim åpent, men på bakgrunn av situasjonen Norge nå er i endrer vi våre åpningstider 23.03.2020 fra 0730-1630 til 0800-1600 på hverdager. Nyttekjøretøy holder stengt på lørdager.

 

Daglig leder på Møller Bil Trondheim, David Sullivan, forteller om en ukentlig service på offentlig tjenestebiler.«Vi er stolte av å bidra på vår måte til at hjulene i Norge holdes i gang, både innenfor helsesektoren, politi og andre viktige etater i disse dager». Det er viktig at folk kommer seg frem. Det skal vi bidra til å sikre»

 

Servicemarkedssjef, Robert Aune Solberg, sier følgende;

"Jeg er veldig stolt over alle som legger ned en fantastisk innsats på huset hver dag – vi er en sammenspleiset gjeng som holder sammen i tykt og tynt. Dette ser vi virkelig er nødvendig nå. 

For oss er det viktig å ha kunden i fokus og legge til rette for en trygg innlevering og utlevering av bil, samt levere kvalitet på utført arbeid. Da har vår nøkkelautomat vært veldig behjelpelig. Vi ringer og informerer alle kunder som har vært inne, forklarer hva som er utført deretter avtaler vi henting i nøkkelautomat med kunden i telefon så lenge det lar seg gjøre, som virker å bli meget positivt mottatt av kundene våre.

 

 I disse tider er det viktig å ivareta sikkerheten, både på veien og ellers i livet. Vi må gjøre det vi kan for å begrense faren for korona-smitte, samtidig som hverdagen skal gå sin gang. Dette kan være utfordrende, men vi tar dag for dag. La oss sammen gjøre det vi kan for å begrense spredningen og gi en ekstra innsats for alle dem som er ekstra utsatt. 

Har du en skade som trenger takst, kan du sende oss bilder samt info med skadenummer via Bilhold. Du kan også ordne mye annet gjennom våre nettsider, derav kan vi starte prosessen og sammen minske muligheter for smitte. Sammen med deg ordner vi med andre løsninger som ivaretar sikkerheten til alle parter. 

Ring oss eller send oss en mail så blir vi enige om hvordan vi på best mulig måte kan hjelpe deg.
Mail: [email protected]
Tlf: 24031700