Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Arteon

Volkswagens nye premiumbil

Pris fra

509.100,-*

Den nye Arteon kombinerer designelementer fra klassiske sportsbiler med elegansen og plassen til en fastback. Det er en nymotens gran turismo-bil, som er basert på Volkswagens modulbaserte plattform MQB. DSG automatgir er standardutstyr på bilen, og i tillegg til det linjelekre utseendet byr Arteon på komfortable sitteplasser til fem personer.

Design som gjør deg målløs.
Arteons lange, slanke linjer og store akselavstand gir den en lett gjenkjennelig profil – og god plass uansett hvor i bilen du sitter. Det brede, buede panseret og de særpregede, rammeløse siderutene oser av kvalitet og eleganse og fører tankene hen til klassiske luksus-sedaner.

Hver eneste detalj er grundig gjennomtenkt: De polerte kromlistene med lange linjer, som står i lekker kontrast til speilhusene i matt krom. De 19-tommers Chennai-lettmetallfelgene i en eksklusiv sølvfinish (ekstrautstyr). «Elegance»-logoen på skjermene. Designet taler for seg selv.

 

Arteon1  Arteon2

En uttrykksfull lyssignatur.
De moderne LED-lyktene gjenspeiler Arteons store krefter og enestående dynamiske rekkevidde. Blinklysene med rullerende LED-lys er et iøynefallende trekk som dessuten øker sikkerheten.

Understreket design.
Arteon-logoen bak gir også et løfte om mer; den vil garantert vekke oppmerksomhet og gjøre inntrykk. Navnet er hentet fra det latinske ordet for kunst og henspiller på den gjennomførte, renlinjede designen.

Elegant eller sporty look?
Du bestemmer selv - Arteon R-Line eller Elegance - begge tar komfort, sportslighet og design til et nytt nivå.

 Arteon3  Arteon4

* Prisene gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl frakt og lev.omkost. Årsavgift kommer i tillegg. Avbildede modeller kan ha utstyr utover standard. Drivstofforbruk blandet kjøring: 4,4 – 7,3 l/100km. CO2-utslipp: 116 – 164 g/km. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Bil leveres med sommerdekk som standard.