Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Trondheim får du alt du trenger til bilen din

Hos Møller Bil Trondheim selger vi nye Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy, i tillegg til at vi tilbyr en rekke tjenester innen service. Er du på jakt etter ny bil er du velkommen til å komme innom oss og se bilene vi har utstilt, og få hjelp til å velge den beste bilen for deg.

Uansett hva du trenger til bilen din kan vi tilby løsninger som utføres av sertifiserte medarbeidere. Våre bilmekanikere er erfarne, utdannet i Volkswagen og møter alltid kundene med godt humør. For oss handler bil om mennesker! Vi ønsker å møte dine behov og å få deg tilbake på veien igjen så fort som mulig etter en godt utført jobb.

Vi er en totalleverandør av alle tjenester under samme tak. Det vil si at vi kan hjelpe deg med store og små reparasjoner på bil, i tillegg til bilservice, EU-kontroll, dekkskifte eller bytting av felger samt salg av originalt tilbehør til bilen fra Volkswagen.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Velkommen til oss i Møller Bil.

Åpningstider (merk justert tid fra 08-16 på hverdager)

Salg

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00
 • Lørdag
  10:00 - 14:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00

Bilskade

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00

Nyttekjøretøy salg

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››