Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Trondheim

Møller Bil Trondheim tilbyr en rekke tjenester innen service som hjelper deg med å holde bilen din i god stand. Hos oss kan du være sikker på at jobben blir gjort av sertifiserte og kompetente medarbeidere. Våre bilmekanikere er utdannet og har spesialkompetanse på bilene fra Volkswagen og kan derfor foreslå gode løsninger som møter dine og bilens behov. Det lønner seg å søke hjelp hos dem som kjenner bilen din best.

Vi er en totalleverandør av alle tjenester under samme tak. Det vil si at vi har kapasiteten og kompetansen til å utføre store og små jobber. Følger du vårt godkjente Volkswagen serviceprogram kan vi også tilby deg full mobilitetsgaranti, noe som betyr at du kommer deg raskt på veien igjen.

For at bilen din skal holde seg i verdi, og være sikker å kjøre, er jevnlig service og vedlikehold av bilen avgjørende. Bruker du vårt autoriserte Volkswagen bilverksted kan du føle deg trygg på at jobben blir gjort av dyktige mekanikere.